Mobiilibloggauspäätös

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Tästä alkaa varsinainen mobiilibloggaus. Nyt pystyn lähettämään kokonaisen bloggauksen suoraan matkapuhelimestani, nimenomaan kuvan kera. Aiemmin bloggasin paljon lähinnä Flickrin ja WP:n kustomoidun Press This:n kautta, mutta nyt tämä hoituu kätevästi ilman välikäsiä.

Olen ennenkin blogannut puhelimestani, mutta photobloggaus luurista on aina ollut jotenkin hankalaa. Kiitos Shozulle, sillä nyt tämäkin on mukavempaa ja helpompaa. Olivat päivittäneet ohjelmaa ja sallineet poistettavaksi ruman ”Posted by Shozu” -bannerin… Se oli ainoa syy miksi en tätä aiemmin käyttänyt.

Jatkossa tulet siis näkemään enemmän satunnaisia pikabloggauksia. Adjöö.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä