Mobiilibloggauspäätös

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 8 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Tästä alkaa varsinainen mobiilibloggaus. Nyt pystyn lähettämään kokonaisen bloggauksen suoraan matkapuhelimestani, nimenomaan kuvan kera. Aiemmin bloggasin paljon lähinnä Flickrin ja WP:n kustomoidun Press This:n kautta, mutta nyt tämä hoituu kätevästi ilman välikäsiä.

Olen ennenkin blogannut puhelimestani, mutta photobloggaus luurista on aina ollut jotenkin hankalaa. Kiitos Shozulle, sillä nyt tämäkin on mukavempaa ja helpompaa. Olivat päivittäneet ohjelmaa ja sallineet poistettavaksi ruman ”Posted by Shozu” -bannerin… Se oli ainoa syy miksi en tätä aiemmin käyttänyt.

Jatkossa tulet siis näkemään enemmän satunnaisia pikabloggauksia. Adjöö.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä