Merkkipäiväkuulumiset Helsingistä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen heräsin 5:25am. Lähdin kouluun jo seitsemäksi, koska en muistanut bussin lähtö-ajankohtaa. Bussi tulikin vasta kahdeksalta koulun pihaan, joten ihmettelin tunnin koulun käytävällä. Outoa tajuta, että miten erilainen koulu on silloin kun se on tyhjä, niin hiljainen ja autio. Lähdimme bussilla kahdeksan jälkeen kohti Helsinkiä. Pysähdyttiin parin tunnin jälkeen jossakin Teboililla, josta ostin limsan ja Aku-Ankan. Kuuntelin koko matkan musiikkia ja luin Aku-Ankkaa. Käytiin myös Taikissa (jossain Helsingin taideopiskelupaikassa), jonne ilmoittauduin viime hetkellä bussissa (kuvia tulossa joskus).

Kolmen jälkeen bussi vei meidät Taikista Studia-messuille Wanhaan Satamaan. Olin siellä ehkä tunnin (otin kaikki lippuset ja lappuset mukaani, mitä sain kerättyä ja mitä minulle tyrkytettiin tulevista opiskelupaikoista) ja lähdin kaupungille. Kävin katsomassa Aleksanterinkadun (muistaakseni) Suomalaisesta kirjakaupasta mangaa, mutta eihän siellä ollut edes Azumanga Daiohia! Ja Great Teacher Onizukan ensimmäiset oli viety. En sitten ostanut mangaa, koska en jaksanut etsiä erikoisliikettä. Tuli nälkä, joten soitin Juhanille ja kysyin missä on pizzapaikkoja Helsingissä. Akku loppui, joten menin Carrolsiin. Sitten loput ajasta hengasin yksikseni kaupoissa. Ostin Anttilasta Puma Jamaica deodorant sprayn, hammastahnan ja dubbelsdush suikkushampoon. Sitten lähdin takaisin busseille päin.

Bussi lähti Helsingin rautatietorilta kuuden jälkeen ja olin kotona kymmenen jälkeen. Rättiväsyneenä (katso edellinen viesti). Siinä meni tiistai. Syntymäpäivä yksin. Aamulla oli vähän fiilikset maassa lahja-asioiden takia, mutta ei voi mitään. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on masenteisuutta syntymäpäivänä. Tänään olin kahdella ranskan tunnilla ja lähdin kotiin. Flunssa uusiutui, joten en mene englannin tunnille. Loppuviikko vapaata (huomenna ja ylihuomenna on periaatteessa tyhjä palkki koeviikolla).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä