Maanpäällinen taivas ja helvetti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Koska viime meemistäni on jo pitkä aika, päätin luoda tänään uuden. Meemin aiheena on tällä kertaa tämän hetken ihanin ja paskin asia omassa elämässäni.

  • Tällä hetkellä ihaninta maailmassa: Kaikki hyvin, sängyllä mahalla makaamassa lempiasennossa samalla kun oma rakas vaimo silittää selkää ja hartioita kunnes nukahdan. Näin tapahtui viimeksi nukkumaanmennessä ja voin sanoa että ihanampaa asiaa ei ole. Toinen ihanin asia on vauva, joka liikkuu tuolla masussa tomerasti ja sanoo potkuillaan isille moi (Lue lisää).
  • Tällä hetkellä perseestä: Kuolin MUDissa kahdesti peräkkäin stallionin eli siitosorin kuolettavaan iskuun ja menetin lähes kaiken exp- eli kokemuspisteistäni. Hirveä nälkä ja väsymys. Ei mitään suurempaa sentään.

Koska meemi ei ole meemi ilman että sitä nakitetaan eteenpäin: Haluaisin tietää mitä Janille, Rikulle / Laurille, Jukalle ja Nikelle kuuluu. Saa tehdä tai jättää huomiotta. Saa laittaa eteenpäin tai olla laittamatta. ps. Nörtteyteni on noussut vuoden aikana. Tein nörttitestin uudestaan ja sain 61%.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä