Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tuottavuus 77%

Pitkä työpäivä. Työpajan jälkeen palvelinpäivitykset illalla. Ei ole oikein motia kirjoitella päiväkirjaa tänään, mutta yritetään. Väsymys on kova. Puissa näkyy jo vihreää, eli todennäköisesti allergiaoireetkin jo pian nostavat päätään.

Tänään tuottavuusprosentti on 77%, joka on 8% enemmän kuin eilen. Hyvä päivä siis. Ehdin jopa koodata työpajan jälkeen. En tiedä miten siihen pystyin, sillä olin henkisesti aivan loppu. Sen jälkeen urakoin vielä palvelimilla. Illalla teen RescueTimen xbar-lisäosaan paranteluja, löytyy GitHubista kuten kaikki muutkin tekeleeni.

Kotona haluan aivot nollille, joten kalakeiton jälkeen pelaan neljä peliä putkeen Overwatchia yksinäni random-tiimissä Sigmalla. Voitan jokaisen pelin ja kahdessa pääsen jopa Play of the Gameen.

Kohta menee silmät kiinni väkisin.

Huomenna etä.

Hyvää yötä.

Tässä kirjoituksessa on 137 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää