Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Torstai

Hyvä päivä tänään. Lenkki sujuu, aurinko paistaa, työt sujuu. Ihan hullu tahti nyt päällä. Hommat mieluisia. Kaikki tuntuu toimivan.

Ahdistus silti lymyilee taustalla. Miksi? 🤷‍♂️ Terapiaa ei tänään ole, koska terapeutti on lomalla. Ensi viikolla terapia on, vaikka minä lomailen.

Aivossa ei liiku nyt mitään. Seuraavaksi Mandalorian ja/tai elokuva. Kyllä elämästä onnen hetkiäkin löytyy.

All you need are these: certainty of judgment in the present moment; action for the common good in the present moment; and an attitude of gratitude in the present moment for anything that comes your way.

Kyllä Aurelius tiesi jo muutama tuhat vuotta sitten.

Tässä kirjoituksessa on 110 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää