Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Toiseksi viimeinen

Päivät vierii. Vuoden viimeisiä viedään. Nukun paljon, mutta nyt on hyvä kerätä paukkuja alkuvuoteen. Vielä kolme täyttä vapaapäivää, sitten alkaa mahoton pakertaminen taas.

Huomaan, että minkään tuottavan tekeminen ei ole käynyt lomalla mielessäkään. Mutta loma on sen verran lyhyt, että hyvä niin. En tiedä onko sellaista täysin tuottavaa 24/7 tekemistä edes järkevää tuoda missään vaiheessa enää mukaan. En enää ymmärrä miten olen joskus jaksanut tehdä pitkää päivää ja sen lisäksi vielä jotain musiikkia tai kirjan kirjoittamista vapaalla. Teen jo nyt paljon ihan alitajuisesti, mutta olen koko ajan vähentänyt sellaista tietoista itseni rääkkäämistä. Elämä on liian lyhyt jatkuvaan uupumiseen.

Kahvikuppi, taustalla komentorivejä ja koodia.
Lauantaina 30.12.2023.

Lauantai alkaa migreenillä ja ilman kunnon lääkitystä vaivasta on vaikea päästä eroon. Kaikista ärsyttävin migreeni on silloin kun on nukkunut hyvin, eikä voi nokkaunilla (lue: pökräämällä) nollata tilannetta. Kofeiinin ja ibuprofeiinin kombo helpottaa maagisesti tälläkin kertaa. Sentään säilytän jotenkuten toimintakykyni.

Loka-marraskuun fotodumppi (Instagramissa isompana):

Tässä kirjoituksessa on 174 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää