Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tekstimasiina

Tänään olo on astetta parempi, vaikka yöunet aivan 🍑:stä. Pari tuntia töitä (pääsispä jo esittelemään Timelyn) ja sitten ulos. Sää ei vieläkään mairittele, mutta päätämme piristää itseämme ja mennä vaimon kanssa lounaalle JA kahville, koska sunnuntain kahvittelu jäi välistä ja ensi keskiviikon lounas tulee jäämään välistä Tampereen työreissuni takia.

Pohdin tänään, että jos kirjoittaisin yhtä paljon kirjaa kuin päiväkirjaa, olisin saanut jo aika monta kirjaa aikaiseksi. Olen nyt kirjoittanut vajaat kaksi ja puoli vuotta päivittäin, siis ihan joka päivä, mutta tarkemmin keskimäärin viikoittain vuodesta 1998 eli 26 vuotta. Mutta kirjaan kun tarvitsee jonkun kunnon aiheen.

Minä voisin kirjoittaa ihan mistä aiheesta tahansa, vaikka niistä digitoimiston työkaluista. Jos olet kustantaja ja luet tätä, pistä viestiä. Olen tekstimasiina!

Vielä tämä ja huominen lomaa. Yritän ainakin ottaa lunkisti.

Tässä kirjoituksessa on 152 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää