Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tehokkuus

Äärimmäisen tehokas päivä. Toimistolla on taas vilkasta, mutta saan paljon aikaan hälinästä huolimatta. Ennen kaikkea saamme melkein ihmeitä aikaan porukalla.

Pääsen melkein ihmisten aikaan salille. Kahdeksan kilometrin juoksumattolenkin jälkeen alkaa huimaamaan, joten päätän skipata lihastreenin. Muistan hetkessä väliin jääneet eväät. Päätän, että noin tunti aerobista riittää tänään.

Kaupassa vatsaa alkaa vääntämään. Muistan, että söin kokonaisen Koti-Pizzan lätyn lounaaksi. Pidempi juoksulenkki ei ollut ehkä ihan fiksua illan päälle.

Kirjasuositus: Leo Stranius – 101 onnen päivää. App-suositus: feeeed.

Tässä kirjoituksessa on 97 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää