Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Pitäisi

Elämä on juuri nyt jotenkin kaaottista. Työkiireet kasvavat. Joka kanavasta pingaillaan. Päivän aikana ei ole riittävästi rauhoittumishetkiä. Meinaa välillä ahdistaa aika paljon.

Pitäisi-asioita on liikaa listalla. Työasiat sujuvat omalla painollaan, mutta olisi kaikkea muutakin, jotka jäävät juuri nyt jaksamisen ulkopuolelle. Pitäisi etsiä terapeuttiehdokkaita ja sopia tutustumiskäyntejä. Pitäisi raivata pari kaappia. Pitäisi laittaa kustantajille uudistettu saatekirje. Pitäisi laatiakin se saatekirje. Pitäisi käydä vaimon kanssa kultasepänliikkeessä katsomassa kadonneen tilalle uusi sormus. Pitäisi tehdä pari biisiä loppuun.

Pitäisi varmaan paljon muutakin, mutta olen siirtänyt nämä asiat odottamaan parempia, rauhallisempia aikoja.

Saavat odottaa.

Kaikkea ei tarvitse eikä pidä tehdä, ainakaan samalla kertaa.

Tässä kirjoituksessa on 130 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää