Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Optimismi

Päivän saldo: Paljon onnellisuutta ja mukavaa aivot narikkaan -tekemistä. Olen enimmäkseen pystynyt välttelemään ahdistusta. Overwatch, Shogun-sarja ja viihteellinen tekeminen on pitänyt mielen virkeänä. Rutiineista ei voi poiketa, joten totta kai käymme Veeran kanssa myös kahvilla. Lapset tulevat kotiin iltapäivällä.

Arki saapuu taas. Toivotan kaaoksen tällä kertaa tervetulleeksi. Lyön kaaosta nyrkillä naamaan, kun tavataan. Selätän tämänkin, olen varma siitä.

Tässä kirjoituksessa on 75 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää