Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Onnistuminen

Mukava päivä. Nyt väsyttää. Edellisyö on mennyt valvomiseksi. Kun aivot käyvät kierroksilla, ei vain tule uni silmään.

Lenkittömyys on hieman harmittanut takaraivossa, mutta ei vaan jaksa juosta väsyneenä, ei vaan jaksa, ei vaan pysty. Lauantaina ja sunnuntaina kyllä juoksen, jos ei sada kaatamalla.

Työpäivän amatempaus on menestys jälleen. Höhötän edelleen vastauksillemme.

Kun muut lähtevät toimistolta, jään vielä tekemään pariksi tunniksi töitä. En tykkää jättää vastaamatta viesteihin viikonlopun yli. InboxZero, TodoistZero, LaskutusZero, AspaZero, ProjektityökaluZero. Olen kaikkeni antanut ja kaiken hyvän ansainnut. Nyt on oikeasti onnistunut, hyvä fiilis, eikä haittaa yhtään, että perjantaityöpäivä venähtää puoli kuuteen.

Tuottava, mukava, hyvä olo. Olen tyytyväinen itseeni. Sain aikaan kaiken mitä pitikin. Hyvä minä.

Nyt offline. Lepo. Jos saunassa kävisi viikonloppuna. Siinä sitä jotakin jo on…

Tässä kirjoituksessa on 148 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää