Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

On viikonloppu edessä taas…

Herään ennen kuutta. Olen määrätietoinen. Tänään skippaan aamulenkin ja menen toimistolle seitsemäksi. On aika tehdä vaihteeksi myyntiä.

Työpäivä menee nopeasti. Teen kaikkea muuta kuin koodaamista. Päivä on silti loistava, liiketoiminta- ja aspakeskeinen. Tärkeitä ovat nämäkin työt.

Lähden töistä lähes suoraan lenkille. Lämpötila on +14, joten pärjää shortseilla. Varmaan viimeistä kertaa tänä vuonna, onhan jo syyskuu pitkällä. Haluan juosta pidemmästi. Se on virhe, sillä en ole syönyt juuri mitään ja lounaallakin vehnäpohjaista… kuvittelen energiashotin ja urheilujuoman riittävän. 17.1 kilometrin kohdalla on pakko pysähtyä. Vatsaan sattuu.

Kotona elokuva. Ei ole kummoinen.

Hullu viikko.

Huomenna aion relata. Siis ihan oikeasti relata.

Tässä kirjoituksessa on 124 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää