Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Music non stop, when I close my eyes

Olen nukahtamaisillani. Kuvittelen olevani menestyvä Synthwave-artisti keikalla. Soitan uutta biisiäni. Aivan pirun kova. Hetkinen. Havahdun. Kappale soi edelleen päässäni. Tämä on minun ideani. Tällaista melodiaa en ole kuullutkaan.

Ryntään tietokoneelle. Soitan syntikalla sävelen talteen. Nauhoitan vielä bassot. Pidän kuulokkeet tiukasti korvillani, etteivät lapset herää. Hymyilen. Onpa hyvä. Tekisi mieli tehdä kappale loppuun asti, mutta väsyttää. Päätän mennä nukkumaan.

Aamulla herään, mutta en meinaa saada silmiä auki. Pääni on tyhjä, ei melodioita, ei mitään. Mietin, olenkohan nähnyt vain unta. Teen aamupalan ja avaan tietokoneen. Kyllä, tallessa on! Kesälomalla väsään biisin loppuun.

Nyt on jokin uusi luovuuden aalto menossa. Väsyttää, mutta pää on täynnä ideoita. Työpäivä on tuottava.

Illalla täydennän uutta asiakasexceliä. On kiehtovaa laskea kannattavuutta. Aika hurahtaa ja taas on kello yksitoista illalla. Istun pimeässä olohuoneessa. Kaikki nukkuvat. Kai pitäisi vihdoin minunkin…

Everybody gets a second in the sun
I have a feeling mine has just begun
Music non stop when I close my eyes
Clarity born from a compromise
And you are almost like me
So why don’t you dance to the music
I hear inside my head
Why don’t you dance to the music
It’s the soundtrack for the end
Why don’t you dance to the music
I hear inside my head
Why don’t you dance to the music
It’s the soundtrack for the end

Mercenary – Music Non Stop

Tässä kirjoituksessa on 243 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää