Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Maanant… ei kun tiistai

Uudet kengät jalkaan ja aamulenkille. Rikon melkein oman kolmen kilometrin ennätykseni, rapiat kuusitoista minuuttia. Juokseminen onnistuu näköjään jo, vaikka Compeed on vieläkin jalassa.

Pääsiäisen tynkäviikko on siitä nihkeä, että kaikki maanantain hommat on siirretty tiistaille. Periaattessa tuplamäärä tavaraa yhdelle päivälle. Mutta kuten tapaan sanoa, kaikilla meillä on saman verran sekunteja kellossa, kyse on siitä miten asiat priorisoi. Vähemmän tärkeitä on hyvä siirtää eteenpäin muille päiville.

Päivä menee hujauksessa, palavereissa istuessa. Focus ei ole ihan 100%, mutta siellä 90%:n kieppeillä kuitenkin. Eipä se ole niin justiinsa maanant…viikon ensimmäisenä päivänä. Erehdyn koko ajan puhumaan maanantaista. Nyt on tiistai. Siis tiistai. Ei tunnu tiistailta, mutta näillä mennään.

Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät puuhat vievätkin leipäosan iltapäivästä. Päätän jatkaa nakuttelua vielä kotikonella, jos jaksan. Välissä on syötävä. Vaimo tuonut kaupasta miinuslapullisia Siipiweikon siipiä. Ei muuta kun siivet Air Fryeriin ja koneelle.

Tuntuu, että tänään aika loppuu liian helposti ”kesken”. Maailma ei ole valmis, mutta ei tarvitse ollakaan.

Huomenna jatkuu.

Tässä kirjoituksessa on 189 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää