Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loppiainen

Huomenna aion tehdä edes jotain toisin.

Sanoin näin maanantaina viitaten yömyöhään venyneisiin päiviin, erityisesti työpäiviin. En tehnyt mitään toisin. Itse asiassa joka ikinen arkipäivä tällä viikolla on venynyt puolilleöin. Fiduiks män’, niinsanotusti.

Tärkeintä on, että ei stressaa. Vaikka päivät ovat olleet täynnä tekemistä, stressitasot ovat pysyneet alhaalla. Elämme merkittäviä aikoja. On isoja juttuja, joista voin kertoa vasta hieman myöhemmin. Niistä omat kirjoituksensa sitten, kun aika on.

Viime aikoina olen ottanut käyttöön jälleen uuden sovelluksen. Androidille ja iPhonelle kehitetty RoutineFlow auttaa toistuvien rutiinien toimeenpanemisessa. Olen nykyään todella tapa- ja rutieeniorientoitunut ihminen, mutta pelkät tavat eivät ole jotenkin riittäneet etenkään aamuisin. Minulla menee yhä liikaa aikaa heräämiseen ja pöntöllä puhelimen näpyttämiseen.

RoutineFlowilla voin ajastaa kaiken mitä teen, jotta ehtisin lenkille ajoissa, töihin ajoissa. 12 pienen asian tekeminen vie yllättävän pitkän ajan, jos välissä katoaa punainen lanka. Vaikka tehokkuuteni onkin 90%, se voisi olla myös 99-100%. Tämän avulla se tulee olemaan sitä, näin kahden päivän näyttöön pohjaten.

Toisena nostona katsoin juuri elokuvan nimeltään Stutz. Itku pääsi. Suosittelen kaikille. Arvio löytyy Rollekinosta ja traileri tästä:

Tässä kirjoituksessa on 226 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää