Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lomalauantai

Tuntuu, että koodaan ja säädän vaan non-stop. CSS, Git, Docker ja Ruby ovat olleet nyt isollaan. Päätä särkee taas. Docusaurus ja Outline testattu help.mementomori.social-wikiä varten, kumpikaan ei ollut hyvä. En millään jaksa viritellä lomalla mitään WordPressiä, joten taidan mennä vaan tutulla ja turvallisella GitBookilla.

Illasta on särkenyt taas päätä, mutta tiedän mistä se johtuu. Liikun paljon (tänään 10km juosten) ja syön liian vähän. Kun koodaa, ei tajua syödä.

Ilman ahdistusta ja päänsärkyä päiväni olisivat ihan mukavia. Tänään oli säätö- ja sadepäivä, ei tullut edes pelattua yhtään. Huomenna jotain muuta.

Tässä kirjoituksessa on 116 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää