Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lepopäivä

Tänään ei ole kalenterissa mitään. Aion pitää päivän ”villinä korttina”, eli teen asioita ilman suunnitelmaa. Tavallaan kuitenkin alitajuisesti minulla on päähäni rakennettu kalenteri myös tällaisten päivien varalle. Vapaapäivänä otan rennosti ja menen fiiliksen mukaan. Katson sarjoja tai elokuvan, pelaan Overwatchia, syön jotain hyvää. Välissä saatan kuunnella äänikirjaa ja vaikkapa siivoilla samalla. On mukavaa, ettei tarvitse tehdä mitään ihmeellistä.

Lauantaisin juoksen yleensä kymmenen kilometrin lenkin, mutta nyt ensimmäistä kertaa tänä vuonna on jalkoja hieman särkenyt. Pidän siis lepopäivän tänään. Huomenna kiertämään järvi.

Hyvää lauantaita!

Tässä kirjoituksessa on 109 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää