Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lanit

Hektinen päivä. Aamuseitsemältä töihin, tarjousta tekemään, siitä suoraan palaveriin, toiseen, syömään ja taas palaveriin. Tämän jälkeen kodin kautta ajamaan kohti Mikkeliä, jossa järjestetään jokavuotiset JussiLANit.

Tänä vuonna teemme kenties ennätyksen kauppareissussa, noin puolituntia kauppaan sisään ja ulos. Kohteessa on autotalli yllättävän siistinä, mutta Internetin asentamisessa on haasteita, eikä piuhoja saada vedettyä päiväsaikaan. Nettiä ei ole pöytäkoneissa edes vielä puoli yhdeksältä.

Positiivisena yllätyksenä Harri tuo toisen Megaboomin, joten yhdistämällä kaiuttimet saadaan hyvät saundit aikaan. Kokki-Kokkinen grillaa iltasapuskaa.

Yllättävän viileä keli. Laitettava huppari päälle.

Toistaiseksi ahdistaa yllättävän vähän. Kuten viimekin vuonna, asuntoautoon pääsee nukkumaan. Parasta. Ehkä kohta päästään pelaamaan.

Tässä kirjoituksessa on 135 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää