Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lanipäivä 2

Herään seitsemän aikoihin. Aamu on jo valjennut. On tullut pelattua ja saunottua aamuneljään, joten väsymys hieman painaa. Lähden aamukävelylle ja tiellä viereen tepastaa vanha mies. Vanhus on juttutuulella, kertoo legendaa ympäröivistä tiluksista. Esittäydyn olevani naapurin seurueesta. Lähellä on talo, joka paloi 50-luvulla. Mukana paloi kuulemma nuori lapsi. Surullisia kohtaloita.

Käännyn takaisin. Muut eivät ole heränneet. Jotenkin maaginen loppukesän aamu.

Lauantai menee pelaillessa ja muiden sekoiluja katsellessa. Saamme aikaan yli kolmen tunnin Red Alert 2 4v4-session. Aika huikea juttu.

Taidanpa pian kömpiä unille. Alan kaivata jo hiljaisuutta. Korvissa soi.

Tässä kirjoituksessa on 103 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää