Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kyllä se siitä

Kolmatta päivää allapäin. Tyttären osastojakson yhteenveto käynnillä ja jatkotoimenpiteiden sopiminen. Ehkä tämä tästä. Sellainen 🤏 toivon liekki, hiipumassa oleva Calcifer, joka ei kuitenkaan täysin sammu.

Otan kerrankin juoksulenkin iltapäivälle. Aurinko paistaa ja lähden jäälle juoksemaan. Tulipa taas opittua, kuinka liikunta riemastuttaa. Puhelimessa puhuen hölkkä menee niin sutjakkaasti, että koskaan ei ole kymmenen kilometriä taittunut yhtä leikiten. Kotiin palattuani olen kuin uusi mies.

Kuva muistoksi Jyväsjärven jäältä.

Tässä kirjoituksessa on 80 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää