Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Keskiviikon loki

Tänäänkin herään kuuden maissa ja lähden ulos. 5 tuntia 40 minuuttia jälleen unta. Nyt menee jotenkin huonosti tällä saralla… jostain syystä ei silti ole liian väsynyt olo. En haluaisi tottua tähän.

Hierontaan Tinolle. Mukava taas käydä parin kuukauden jälkeen. Hän kertoo tarkistaneensa blogistani, että ensi kuussa on tullut käytyä kymmenen vuotta. Hämmentävää, miten aika rientää. En muista kirjanneeni moista ylös. Tavallaan aika siistiä.

Kun paikat on kunnossa, kävelen toimistolle. Siellä on tiimi täysillä työn touhussa. Viimeistelen blogikirjoitukseni aiheesta GitHub Copilot ja ChatGPT – Tekoälykaveri WordPress-verkkosivujen rakentamisessa. Siitä tulee täydellisen upea.

Yht’äkkiä kello on neljä ja harjoittelijat lähtevät kotiin. Minä aloitan päivän ”oikeat työt”, mitä ne sitten lienevätkään. On oikeita töitä myös markkinointihommat, itse asiassa parasta työtä mitä on, kaikista mukavinta on kaikki liiketoimintaan liittyvä. Kunpa sitä saisi tehdä tulevaisuudessa enemmän, tai pelkästään. Todennäköisesti siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Tuuli ujeltaa. Jyväskylään on saapunut märkä ja liukas loskasää. Hyh.

Hyvä päivä.

Tässä kirjoituksessa on 186 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää