Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kaikki tästä eteenpäin on bonusta

Etäpäivä. Minä niin rakastan syksyisiä etäpäiviä. Ja terveenä olemista. Ja tätä uutta asuntoa. Kuin hotellissa asuisi.

Tänään on ollut loistava, tehokas päivä. Mieliala on säilynyt hyvänä koko päivän. Aamulenkki sujuu hienosti, mutta vähän alkaa jalkoja särkemään. Taidan pitää huomenna lepopäivän.

Mieleeni hiipii Finlandia Marathon ja tajuan sen olevan jo ensi viikon perjantaina. Kyseessä tulee olemaan ensimmäinen juoksukilpailuni koskaan. Ilmoittauduin juoksukisaan viime vuonna, mutta sairastuin flunssaan juuri juoksupäivänä, joten osallistuminen siirtyi tälle vuodelle. Minulla olisi jo valmiuksia puolimarathoniin ja kenties jopa marathoniin, mutta vedän tuon ensikertalaisena ihan mielelläni Valon Kympin. Ennätykseni on 54:28 min kymmenen kilometrin matkalla, mutta en usko että pystyn alittamaan tuota. Nähtäväksi jää.

Työpäivä sujuu hienosti. Iltapäivästä lähden Juhan kanssa kävelylle kiertämään Jyväsjärven. Dudewalk pitkästä aikaa. Kyllä nyt on tullut elettyä terveellisesti. Kellossa 23975 askelta, 20.29 kilometriä.

Illasta saunaan, vähän ruokaa ja semmosta.

Elämä hymyilee.

PS. Koko päivän on tullut Twitter-notifikaatioita tämän aamutelkkarin synnyttämän tweettini vuoksi. Ilmeisesti resonoi useammallekin.

Tässä kirjoituksessa on 196 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää