Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Hyviä juttuja

Monta hyvää asiaa tänään. Mukava työpäivä, aurinkoa, jäätelöä, sadetta. On väsyttänyt, koska meni taas valvomiseksi. Jännästi joka toinen päivä on väsynyt ja energinen, mutta se ei menoa haittaa.

Macbook Pro:ni alkaa vedellä viimeisiään. Tai siis, ei tuo 2019 malli ole koskaan täysillä käynytkään, kirjoitin aiheesta jo vuosi sitten, vaikka ongelma on vaivannut paljon pidempään. Kone ei vain toimi kunnolla, jos on USB-C-porteissa jotain kiinni tai käyttää mitä tahansa resursseja vaativaa sovellusta. Kestämätön tilanne. Neljän tonnin koneen ei pitäisi jäätyillä koskaan.

Aamupäivällä kyllästyn siihen, että en pysty tekemään töitä kunnolla, joten lähden soittelemaan Helsingin Apple-liikkeitä läpi yksittäiskappaleen toivossa. Päädyn Varimportin sivuille ja huomaan 1 kpl M1:stä varastossa. Soitan heti. Turussa on kuulemma ehkä juuri speksieni mukainen (tapissa) kone jemmassa. Sanovat soittavansa takaisin.

Odotan puoli tuntia ja soitan sitten perään, että saivatkohan numeroni talteen. Eivät ole ehtineet vielä saada vahvistusta ja sanovat soittavansa kyllä. Päivä menee menojaan ja iltapäivällä saan puhelun, kone on varattu minulle ja lähetetään pian. Helpotuksen huokaus.

Paljon muutakin hyvää on tiedossa syksylle, mm. kehitystä varallisuustilanteeseen. Jotenkin tuntuu, että kaikki loksahtaa vihdoin paikoilleen joka rintamalla. Ennen kaikkea kaikki (koti, firma, elämä) tuntuu kehittyvän paremmaksi ja paremmaksi. Tänään fiilis on ollut 10/10.

Tässä kirjoituksessa on 234 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää