Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

HRV

En kaikessa tohinassa muistanut hehkuttaa saapunutta Oura-sormustani. Hankin sen Black Fridaysta yhtenä ja ainoana joululahjana itselleni. Minulla on jo kaikkea. En tarvitse mitään muuta.

Syy Ouran hankkimiseen oli puhtaasti se, että haluan seurata sykevälivaihtelua (HRV), joka kertoo kuormituksesta. Lähtökohtaisesti mitä korkeampi sykevälivaihtelu, sitä hyvinvoivempi on. Ikäiselläni eli 35-vuotiaalla normaali on 60, minulla keskiarvo 40. Kuormitusta siis löytyy.

Tänään on ollut parempi päivä. Fiilis suorastaan loistava. Muistuttaa siitä, että myrskyn jälkeen on aina tyyni sää.

Onnistuneen etäpäivän jälkeen lähden Veeran kanssa sushille, koska huomenna on itsenäisyyspäivä ja ravintolat ovat kiinni. Mukavaa. Kotona pyjamat päälle ja lämmin kuppi glögiä. Ihanaa.

Elämä voittaa aina. ❤️

Tässä kirjoituksessa on 122 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää