Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Eat-Be Sick-Work-Sleep. Repeat.

Kaaos pään sisällä. Neljättä päivää neljän seinän sisällä. Mutta siitähän minä nautin, koska olen erakko. Oikeastaan saisinpa olla vaan näin aina.

Sairastellessa pitäisi varmaan levätä. Mutta mitä on ”lepääminen” jos on paikallaan, istuu koneella muutenkin. Henkisesti virtaa riittää, vaikka yskittää ja nenä vuotaa. Kuiva yskä ei ota lähteäkseen millään. Fyysinen nihkeä olo on helppo peittää työnteon alle.

En ole nukkunut aikoihin kovin hyvin. Ehkä olen sittenkin stressaantunut, vaikka ajattelen, että stressi on jotain oikeasti puuduttavaa. Kai stressata voi positiivisistakin asioista. Kyllä minä stressaan tällä hetkellä ja tiedostan sen.

Odotan voimiani takaisin. Sieltä ne pikkuhiljaa tulee. Vaikka en ole juuri nyt ihan 100%, tai edes 85%, olen vahva.

I know one day I will be again
Strong

Tässä kirjoituksessa on 140 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää