Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Duden pikkujoulut

Herään kuudelta salille. Herätys toimii, koska olen vienyt puhelimeni keittiöön. Tätä kikkaa täytyy käyttää jatkossakin (miten koskaan unohdinkaan tämän?), koska muuten torkun liian pitkään.

Päivästä tulee tarpeettoman kiireinen, mutta saamme mullistettua projektityökalun uuden viikkolistan myötä. Hauskaa, että yhdessä päivässä etemme valovuosia kehityksessä. Välissä Emmi käy kuvaamassa uutta kuvapankkikuvaa. Alkuiltapäivästä alkaa olla pikkujouluhumua…

Mysteeri-pakohuone, Jalo ja Moe’sin lautapelit. Nauran katketakseni jutuille. Lukan kanssa voitetaan kaikki pelit. Kerrankin voittajatiimissä.

Päässä soi. Kylläpä on ollut hauska päivä. Aiemmin ajattelin, että juoksen lauantaiaamuna matolla kympin. Mutta nyt päätän, että otanpas levon kannalta…

Tässä kirjoituksessa on 113 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää