Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Deviretriitti osa I

Tänään starttasi Duden deviretriitti. Kyse on firman tapahtuma, jossa lähdemme kehitystiimin voimin keskelle ei mitään kehittämään tekniikkaan liittyviä asioita. Siinä samalla pyrimme ottamaan rennosti saunoen ja rauhoittuen. Tänä vuonna pääsimme oikeasti kauas pois, Mämminiemeen. Kelorakenteinen rakennus, jossa kaikki viimeisen päälle ja näköala järvelle.

Näkymät kohdillaan.

Mikä olisi voinut mennä paremmin?

Harvinaista herkkua päästä saunasta suoraan lumihankeen paukkupakkasiin. Hangesta tultuani huomasin, että vihkisormustani ei ole enää sormessa. Sinne se jäi, lumihankeen. Olen laihtunut sen verran, että sormus on ollut jo pidempään löysällä ja välillä vaarassa pudota. Nyt kävi näin.

Rouva ei onneksi ollut tästä liikaa harmissaan. Loppuviikosta käymme kultasepänliikkeessä molemmat sovittamassa ja hommaamassa uudet sormukset.

Tässä kirjoituksessa on 125 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää