Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aprillipäivä

11 tuntia ja 35 minuuttia pötköllään ja silti kaikki älysormuksen mittarit punaisella. Positiivista on unen määrä (8 tuntia 28 minuuttia) ja syvän unen määrä (1h 44min eli 21% unesta), mutta muuten teknologia sanoo:

  • Et ole levännyt tarpeeksi
  • Rytmi on väärä
  • REMiä on liian vähän
  • Et ole palautunut treeneistä
  • Makoiluaika ei ole ollut tehokasta

Kyllä minä sen tiedän. Eilen myös nautin hieman tahallani liikaa kofeiinia. Oli mukava pelata iltamyöhään Overwatchia, ainakin yli neljä tuntia.

Tänään on parempi päivä, mutta harmillisen pilvistä. Tulevan viikon työt on aikataulutettu. Jännittää ja ahdistaa, mutta ehkä tämä tästä.

Tässä kirjoituksessa on 108 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää