Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aikakoneessa

”Kuule Rolle, ei ole mikään ihme, että tulee migreeni. Selkäsi on S ja toinen jalka kolmisen senttiä toista pidempi.”, sanoo mestari-Shamaani Siekkisen Tino. Näen jopa kuvan rangastani. Ihan mutkallahan se on taas. Jostain syystä migreenini ei ole tullut aiemmin puheeksi, vaikka olen käynyt Tinolla kymmenen vuotta. Sain ohjeitakin vaivaan. Kiitos Tino! Viikon päästä uusiksi, sen verran ukko vänkkyrällään…

Liian kova vauhti. Miten tämä menee aina tähän, juuri tähän aikaan vuodesta? Tekemistä tulee vaan lisää ja lisää ja sitä on enemmän kuin ehtii tekemään. Delegoin ja delegoin ja silti pöytä ei tunnu tyhjenevän yhtään.

Huomenna pitkästä aikaa etäpäivä. Terapia ja tärkeä palaveri, joten mieluummin kotoa käsin, että ei mene ihan sekoiluksi.

En tiedä. Kunpa aika pysähtyisi hetkeksi. Haluan pois aikakoneesta.

Tässä kirjoituksessa on 143 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää