Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Keskiviikko

Älysormus tietää kertoa, että olen stressannut tänään yhteensä 2 tuntia ja palautunut vain 15 minuuttia. Unipisteet ovat ennätykselliset 90/100.

Aamu alkaa virtuaalihölkällä Uudessa-Seelannissa. Kotona aamupala ja töihin. Taskia ja puhelua, yksi toisensa jälkeen.

Lopetan työt 17:15 ehtiäkseni pojan joulujuhlaan koululle. Olemme paikalla 17:31. Ilmeisesti poika ei ehdi lavan eteen esiintymään, joten katsomme vain muiden esitykset. Poikaa tämä ei kuitenkaan harmita, sillä hän pääsee näkemään kaverinsa. Rehtori mainitsee puheessaan PISA-tulosten laskemisen ja kehottaa vanhempia viettämään aikaa lasten kanssa esimerkiksi kirjoja lukien. Kaunis ajatus, mutta mielestäni vähän huonoa tilannetaju. Tulee mieleen vanha kunnon ”synnytystalkoot”.

Energia nollissa. Saattaa olla, että uni tulee jälleen ajoissa…

Tässä kirjoituksessa on 117 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää