Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Harmaus

Tänään ahdistusviisari on heilunut eri suuntiin. Ahdistusta tuottaa jo pelkästään harmaa, sateen ja loskan sekainen sää. Aamukahvihetki on mukavan leppoisa, vaikka keskustelunaiheet menevätkin välillä syvään päätyyn. En vain pääse eksistentiaalikriiseistäni eroon kovin helposti. Usein toivon, että olisin tyhmempi, jotta ei tarvitsisi ajatella niin paljon ja tämä siis lausuttuna siten, että kuulostan mahdollisimman vähän ylimieliseltä.

Minulla oli vielä aamusella järkevämpää sanottavaa, mutta nyt kaikki on kadonnut päästä. Yritän vältellä uhkakuvia kaoottisesta maanantaista.

Lähikauppaan on tullut Lykken kahvia. Happiness-kahvi kuulostaa hyvältä.

Tässä kirjoituksessa on 99 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää