Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Meh

Nukun huonosti. Herään yöllä palvelinhälytykseen, joka on ilmeisesti jonkin sortin false positive. Väsyttää ja on hiostava olo ja saan paniikkikohtauksen, koska en jostain syystä pysty nukahtamaan. Öisin panikoin nykyään usein, en tiedä miksi.

Hidas aamu. Kömmin ylös sängystä vasta joskus yhdentoista maissa. Lähden heti juoksemaan. Kolmen kilometrin lenkki sujuu leikiten, pysyn helposti tavoitevauhdissa. RunKeeper on kiva.

Loppupäivä menee koneella säätäessä. Exceliä ja serveriä. Overwatch ei oikein lähde. Kelit kylmenee, on mukavaa olla sisällä. Syön ja juon huonosti, joten päätä alkaa iltapäivällä jomottamaan.

Vähän jotenkin ”meh” päivä. Ehkä huomenna parempi. Nyt joku leffa toimisi, jos ei särkisi päätä. Ääh.

Tässä kirjoituksessa on 121 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää