Joitakin uusia sarjoja joita seuraan jenkkiajassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Prison Break
Sarjan nimi kertoo jo paljon juonesta ja ideasta. Menestyneen arkkitehtineron Michael Scofieldin läheinen veli Lincoln Burrows joutuu lavastetuksi varapresidentin veljen murhasta. Burrowsille määrätään kuolemantuomio ja mies pistetään käsittelyajaksi istumaan Fox Riverin vankilaan, josta kukaan ei ole vielä paennut elävänä. Nero velipoika Michael tekee pikkutarkan suunnitelman ja onnistuu pääsemään veljensä kanssa samaan vankilaan aseellisen pankkiryöstön seurauksena. Kukaan ei tule ajatelleeksi että arkkitehti Scofieldillä on kollega, joka on suunnitellut Fox Riverin uudisrakennuksen. Pian alkaa karu vankilaelämä, mutta samalla huolella suunniteltu ja varma pako. Sarja on henkilökohtaisella sarjojen Top 10 listallani ehdottomasti ensimmäisten joukossa. Suomessa sarja alkaa kolmosella nimellä Pako.

Surface
”Surface” niminen tv sarja alkoi viime vuonna Amerikassa. Sarja kertoo erilaisista ihmisistä jotka törmäävät kummallisuuksiin merellä. Käy ilmi että merihirviöitä on noussut maan ytimestä maailman meriin. Uusi laji tuo mukanaan ongelmia. Ihmiset ovat menettäneet sukulaisensa ja eräs teinipoika löytää merihirviön munan ja ottaa uuden lajin lemmikikseen. Ennen hallituksella työskennellyt lääkäri ja meribiologi menettää työnsä kun hallitus ryhtyy tutkimaan juttua.

the4400
4400 ihmistä katoaa eri puolella maailmaa, eri vuosikymmenillä. Meidän ajassamme 2000-luvulla, joka ikinen palaa takaisin samaan aikaan, samaan paikkaan. Kellään heistä ei ole mitään muistikuvaa ajasta jolloin he olivat unholassa. Valtion suojelusministeriö (mikälie), fbi:t ja muut rupeavat tutkimaan palaajia, heidän taustojaan ja tapojaan ja käy ilmi että suurimmalla osalla palaajista on yliluonnollisia kykyjä. Joidenkin palaajien elämä on mennyt sekaisin, mutta rikas mies Jordan Collier rakennuttaa turvallisen keskuksen kaikille friikeille. (edellinen ”4400”-tekstipätkä lainattu arkistosta: kirjoitettu tiistaina 30. toukokuuta 21:49)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä