Hiljaa hyvä tulee

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Kyllä se vaan on luovutettava. Pyrin tämän illan koodaamisellani että saisin uuden Rollemaan julkaistua ennen puoltayötä, mutta toisin kävi. Lähdemme aamulla seitsemältä kohti Helsinkiä. Tiedossa on huvittelupäivä Linnanmäellä ja Sea Lifessä. Jonkinverran pitää nukkuakin (jos pystyn tässä kuumuudessa), joten suosiolla jätän teeman viimeistelyn viikonlopun loppupuolelle.

Rollemaan 2010-versiosta valmiina on – karkeasti sanottuna – 80%. Toisaalta Rollemaahan ei ole koskaan 100% valmis, sillä toteutan ideoita sitä mukaa kun mieleen tulee. Nytkin aion tehdä niin, että julkaisen perusteeman ja teen julkaisun jälkeen vielä jatkuvia muutoksia ja hienosäätöjä. Huomasit tai et, tähän ”lite”-versioonkin on tullut vuoden mittaan jatkuvia uudistuksia. Uusin lienee pulinaboksi tuossa ylälaidassa. Openid-tuen ymppäsin myös helpottamaan sisäänkirjautumisia.

Hyvää kannattaa odottaa, sanotaan. Voin kyllä taata että grafiikallisesti luvassa on mukavampi pläjäys kuin tämä nykyinen. Pidän tästä nykyisestäkin valtavasti, mutta kaponen 1-column leiska ei enää maistuisi neljättä vuotta. Tuleva ulkoasu palaa hieman menneeseen ja rakenteeltaan on kuin tätä edeltävä ulkoasu.

Kuulumiset jääköön sitten uuteen blogiin. Bloggaan varmaan Helsingistäkin, jos jaksan. Sateen ystävänä toivoisin että helle jo loppuisi. Täällä Jyväskylän Kangaslammessa ei ole satanut kunnolla viikkokausiin. Kokeilen nyt unta, vaikka arpapeliksi taas menee…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä