Helmiä sioille

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kaikki ovat varmaan tähän mennessä huomanneet tuon ”pummausplakaatin” tuossa etusivun ylälaidassa. Kyseinen namiska ohjaa kävijän paypal-sivulle, josta voi lahjoittaa Rollemaalle tasan kaksi (2) euroa (€) ”kahvirahaa”. Laitoin tuon häpeällisen kerjäysbannerin aluksi läpällä ja nyt olen yllättynyt että olen saanut jo kolme lahjoitusta.

Tämä merkintä on siis omistettu kaikille näille lahjoittajille. Näen lahjoittajien nimet kuitissa, mutta yksityisyydensuojan nimissä en niitä tässä paljasta. Kiitos siis teille ihanille Rollen elämää tukeville ihmisille. (ps, köyhälle saa silti lahjoittaa lisää rahaa. pps, Sinun ei tarvitse omistaa PayPal-tiliä, tilisiirtokin käy.)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä