és green/white/yellow 10

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tilasin uudet monot laminasta. Kun palkkapäivä koittaa, kokoan itselleni uuden rullalaudan ja lähden tien päälle heti kun kadut on putsattu liiasta hiekasta ja kivistä. Ah. Värisyttää kun vain ajattelenkin loppukevättä ja kesää. Uusi lauta ja uudet kengät. On se vaan niin rentoa rullia höyryävällä asvaltilla ja hyppiä (könytä) katukivetysten yli. Itse olen elänyt jo kesätunnelmissa koko huhtikuun. Huhtikuun ensimmäisenä päivänä menin jo ilman takkia kouluun. Ei siellä enää mikään kylmä ole.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä