Elämäntila

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään päätin kertoa hieman itsestäni ja elämästäni tekemällä meemin nimeltä elämäntila. Kerron mahdollisimman hyvin lihavoidusta asiasta omalla kohdallani.

Ruoka: Söin viimeksi kaksi karkkia Villen karkkipussista ennen ranskan koetta. En syönyt koulussa, koska jäin jumiin atk-luokkaan, jossa Sampsa pelasi littlefighter kakkosta. Ja kyllä, ostin taas coca-colan.

Opiskelu: Luin huonosti eiliseen filosofian kokeeseen, kuten myös ranskan kokeeseen. Tänään minun piti valita ranskan ja uskonnon kokeen väliltä, koska ne olivat päällekkäin. Luulin että tekisin ne molemmat, mutta minulle ei jäänyt tarpeeksi aikaa. Päätin tehdä ranskan kokeen, koska olin lukenut siihen enemmän ja alue oli selkeämpi.

Musiikki: Olen kuunnellut viimeaikoina paljon kuoleman sävytteistä viikinki- symphonic- ja epicmetallia. Rakastan niitä kitaroita ja kuvioita. Tunnelma biiseissä on täydellinen.

Tyyli: Pengoin vaatekomeroamme ja löysin mahtavia värikkäitä vaatekappaleita, kuten pirteänpunaisen kaulahuivin. Löysin myös eri parin -lapasia ja sukkia, joita olen pitänyt. Tykkään pitää toisistaan poikkeavia lapasia ja sukkia. Ja eilen siskoni teki minulle pipon. Tältä siis näytän tänään 8. helmikuuta, jos vaikka tulen kaupungilla vastaan. Haluaisin lisää crockerin farkkuja, mutta ne kun ovat niin kalliita. Voih.

Mielentila: Ihan jees. Ei hyvä eikä huono, vaan semmonen neutraali. Haluaisin pitää hauskaa ja ottaa rennosti niinkuin aina ja olla stressaamatta turhista asioista. Huomenna viimeinen koe ja sitten pääsee kuukauden lomalle (matka + talviloma, matkasta kerron huomenna, vinkvink).

Ihmissuhteet: Nykyään minulla on paljon kavereita koulusta ja välit vanhoihin ystäviin ovat pysyneet kuosissa. Perheasiat on kunnossa, vaikka veljet osaavatkin olla mahdottoman ärsyttäviä joka päivä.

Työelämä: Teen satunnaisia (ihan muhkeitakin) sivuprojekteja, jotka jatkuvat hiihtolomalla tai sen jälkeen. Tällä hetkellä on about 3 tulevaa projektia. Ei mitään raskasta hommaa, mutta kyllähän siitäkin aina välillä stressiä ottaa. Ja siwassa tosiaan käyn aina kun on mahdollisuus. Viimeksi taisi olla 6.95e tuntipalkka.

Mitä seuraavaksi? Tämän blogiviestin jälkeen menen todennäköisesti lukemaan englannin kokeeseen, sen jälkeen (tai sitä ennen) murua rinnan alle, sen jälkeen (tai sitä ennen) soitan kitaraa ja menen nukkumaan ajoissa. Huominen on asia erikseen.

Kuka piinapenkkiin? En jostain syystä ole haaste-meemien perään, mutta olen aina halunnut haastaa jonkun. Tämän meemin tekevät seuraavaksi (tai itkevät ja tekevät): Riku, Bitten, Petri, Daniel ja Lauri. Meemin jatkajat voivat haastaa tai olla haastamatta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä