Elämäni tavaroita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

Klassista. Jotta tähän tulisi jotain järkeä, lisään yhden säännön lisää eli kerron myös miksi nämä tavarat ovat minulle tärkeitä.

  1. Tietokone – Vaatiikohan tämä selittelyjä? Tietokone on henki, elämä ja mahtava harrastus. Tietokoneella voi tehdä kaikkea. Jopa sellaisia asioita, mitä oikeasti ole mahdollista tehdä (huono selitys, mutta menköön).
  2. Kamera – Ilman kameraa en voisi ottaa satunnaisia kuvia, enkä julkaista satumaisia kuvia taidegallerioissani.
  3. iPod (vaihtoehtoisesti mp3-soitin tai stereot) – Musiikkia on vaan niin älyttömän kiva kuunnella joka paikassa.
  4. Sänky – Lattialla on epämukava nukkua (olen kokenut). Unta pitää saada ja nukkumapaikan täytyy olla täydellinen.
  5. Puhelin – Pitäähän matkapuhelimeeni pystyä ottamaan yhteyttä, jos vaikka kuolisin auto-onnettomuudessa (hihi).

Tuli mieleen varmasti maailman arkisimmat esineet, vaikka jotakin paljon tärkeämpääkin varmasti olisi. Esimerkiksi vaatteet (hmm… vaatteet = tavara?). Joka tapauksessa voisin hyvin olla alasti tietokoneella jos muita ei olisi paikalla. Tai voisin ottaa alasti taidekuvia (en alastonkuvia, enkä myöskään kuvia itsestäni!). Voisin myös ihan hyvin kuunnella musiikkia alasti tai nukkua alasti. Eikä toista osapuolta varmasti haittaisi jos puhuisin puhelimessa alasti, vaikka kertoisin olevani ilkosillani.

Mutta se oli siinä. Menköön etiäppäin samoille kaveruksille kuin aikaisemminkin: Rikulle, Bittenille, Petrille, Danielille ja Laurille. Tuskin jaksavat tehdä, kun en itsekään meinannut jaksaa. Eipä siinä muuta. Päänsäryn tilalle tuli ressi. Hyvää yötä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä