Asuntokuulumiset osa 3

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa asunnostani. Yritän kertoa jotain uutta, sillä asunnon remontti ei ole edennyt kovin nopealla tahdilla. Olen nyt nukkunut talomme alakerrassa sijaitsevassa huoneistossa kesäkuusta lähtien. Huone on ollut viihtyisä. Kesällä ehkä parasta kämpässäni on lämpötila. Siellä on aina sopivan viileää, sillä se sijaitsee puoliksi maan alla. Sopiva lämpötila takaa viihtymisen ja hyvät yöunet. Löysin varastosta kämppäni pohjapiirroksen ja otin siitä kuvan. Valitettavasti se oli aika ryppyinen, joten älkää ihmetelkö jos seinät näyttävät vähän vinoilta. Tumma alue on autotallia. Tekstejä et todennäköisesti näe lukea, joten klikkaa kuvaa isommaksi.

WC:n tekeminen ei ole edistynyt, koska olen niin laiska ja isä tulkitsee usein laiskuuteni innostumattomuudeksi. Mutta kyllä se pikkuhiljaa valmistuu. Toivotaan että ainakin marraskuuhun mennessä. Pitää vielä miettiä sitä yhdistettyä miitti-tupari-syntymäpäiväjuhlaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä