Aika kultaa muistot

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Lapsuudenystäväni Mikael kävi äsken kahvilla. En ollut nähnyt kaveria kohta kymmeneen vuoteen, oli jo aikakin tavata. Törmäsin tuossa muutama kuukausi takaperiin tyyppiin irc-galleriassa ja hyvät muistot palasivat mieleen. Muistin kuinka pelasimme hänen luonaan 90-luvulla Dunea, Command & Conquerin ensimmäistä ja Remedyn Death Rallya. Miksu oli yksi parhaista kavereistani tuolloin. Kunnes hän vaihtoi koulua ennen silloisen ala-asteen päättymistä ja yläasteella olin jo oikeastaan unohtanut koko tyypin.

Nyt kymmenen vuoden jälkeen huomaa kuinka toinen on muuttunut niistä ajoista. Oli kyllä mukava nähdä pitkästä aikaa. Juttua riitti – olin kuin papupata, emmehän olleet puhuneet kasvokkain vuosiin. Kahvia meni muutama kuppi hujauksessa. Ja rupattelu jatkuu irkissä…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä