Www-sivuja arvosteltavaksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Haluaisin taas tehdä sivuarvosteluja, mutta en lähde arvostelemaan toisten sivuja ilman lupaa, sillä olen kohtelias mies. Jos siis haluat lukea täällä arvosteluja, ilmoita minulle sivusi arvosteltavaksi. Arvostelijana olen melko kiltti, mutta osaan myös tuppautua häijyksi tarpeen vaatiessa. Lupaan olla loukkaamatta ketään. Kriteerinä tietysti itse tehty ulkoasu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Bitten

  Jos vaan haluat, niin voit arvostella vasta avaamani Manga Fukushuu(http://mangafukushuu.net)-sivuston. Anime- ja mangafani kun olet ^^ Ainakin jonkin asteinen fani..

 2. Bitten

  Hei, hei, tulikos tuo kriteeri jälkeenpäin vai onko minulla vaan huono näkö? :(

 3. rolle

  Juu kriteerin lisäsin. Toisen tekemiä ulkoasuja on vähän tyhmä arvostella…

 4. k00pa

  Minun sivuni voisit arvostella, ulkoasukin on tehty ihan itse. http://www.pelikoira.net