Rolle sanoo moi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Unohdin julkaista tämän täällä blogissani, joten julkaisen sen nyt. Viime keskiviikkona kuvasin pienen videobloggauksen, tällä kertaa viittomakielellä. Youtubeen laitoin subrip-tekstityksetkin, jotta maallikotkin ymmärtäisivät jotain. Huomaa että minua jännitti aika lailla ja pari käsivirhettä tuli, mutta pääpiirteittäin video onnistui yllättävän hyvin.

Heti rupesi tulemaan kuuroilta palautetta että ”en tiennytkään että viitot noin hyvin” ja ”viitot yllättävän hyvin” ja ”ole ylpeä itsestäsi” kommentteja. Lämmitti mieltä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Lorien

    Aika kivasti sie osaat viittoa, tuntui itsestäki hyvältä kun ymmärsin jopa pari sanaa sieltä täältä :D
    Hienoa kun keksit tuommoistakin itse tehä, ois kiva nähdä näitä lisää ^^