Opettele viittomaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Niille, ketkä eivät ole vielä nähneet. Kuvasin huvikseni taas yhden videon, jossa viiton puhuttua suomea.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Jasu

    Löysin blogisi sattumalta, kun etsin netistä videoita missä opetettaisiin viittomia. Ei niitä vaan taida kovin paljoa olla olemassa. Olisi kiva oppia viittomakielen alkeita, joten toivottavasti teet näitä videoita lisää! :)

  2. rolle

    Kyllä minä aina välillä kuvaan, sitä mukaa kun opin itsekin. Tässäkin videossa viiton turhan puhuttua suomea, viittomakielessä kun pitäisi yksinkertaistaa asiat ja olla viittomatta esimerkiksi päätteitä, kuten -isi…

    Yksi hyvä ja tunnettu paikka on suvi.viittomat.net, tosin videoita ei löydy ihan jokaiselle viittomalle. Jos enemmän kiinnostaa niin on olemassa myös viittomakielen sanakirja, jossa on kuvat ja selitykset viittomille. Ainoa miinus että kyseinen opus on todella kallis.