Aamukarjaisu on pahasta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

”Huooooooooooahohoho”:n tapainen ”aamukarjaisu” tapahtui äsken keittiössä. Ei voi väsyttää näin keskelllä viikkoa. Olisin herännyt jo puoli kuudelta kuten eilenkin, mutta kylä mä nousin. Kun herätyskello soi, tuntui kun olisin pelkkä patsas, oikeesti en jaksanu liikkua mihinkään. Siirsin sitten herätystä ja heräsin vähän yli kuusi, jolloin tuntui vähän siedettävämmältä. Tänään olisi luistelua koulussa (tässä kurssissa vain yksi tunti) eikä minulla ole luistimia. Pitää kai sitten muuten vaan mennä ilmottautumaan.

Eilen ostin viimeisillä rahoillani maraboun minttukrokantti-suklaalevyn ja pullon EDiä, vielä on jotain hiluja jäljellä jolla saan toivottavasti pepsi X:n mieltäni herättämään. Ranskaa on tänään taas iltapäivällä ja tässävaiheessa pää sanoo että ei kannata mennä edes koko kouluun. Jäisin niin mieluusti pois, jos vain en olisi tällainen. Joskus on sellaisia aamuja että jaksaa vain juoda cappucinoa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä